Avaliações de Sushi Break Hoofddorp

Avaliações recentes

5.0
Anoniem
Ontem
Soë
25 setembro 2023

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Celina
24 setembro 2023

bezorging was optijd. sushi was heerlijk en bijgerechten nog warm. bestel hier vaker en zeer tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tvr
22 setembro 2023

Vers, warm, smaakvol, veel vis en supersnelle en vriendelijke levering

Sander
19 setembro 2023

Sushi was prima, maar van bestelling (17:55) tot bezorging (19:50) duurde het bijna 2 uur. Dat kan eigenlijk gewoon niet.

Emmy
18 setembro 2023

Heerlijke sushi!

Pavel
15 setembro 2023
Suheyla
15 setembro 2023

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Bestel hier vaker, ben nog nooit teleurgesteld in de smaak of kwaliteit!

Kristine
15 setembro 2023
Deniz
14 setembro 2023
Lidia Erents
10 setembro 2023

Vandaag was het eten weer erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Samir
10 setembro 2023
Tommy
7 setembro 2023
Nicole
6 setembro 2023

Verkeerde saus geleverd gekregen. Sojasaus ipv de bestelde wasabi mayonaise. Verder smaakte het goed.

Frank
4 setembro 2023

Droge klont rijst en geen terayaki saus.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique
1 setembro 2023

Wederom zalig

J.P.
29 agosto 2023

Goeie service vriendelijke bezorger

Tamara
27 agosto 2023

ik vind jullie sushi een van de beste in de regio! altijd super vers. we bestellen graag bij jullie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pavel
24 agosto 2023

As always fresh and very tasty.

Anoniem
23 agosto 2023
Robert
23 agosto 2023

Zoals altijd, geweldig! Een genot voor het oog en de maag! Een aanrader!

Samir
22 agosto 2023

Lekker verse sushi

Karin
21 agosto 2023

Het was weer heerlijk. Lekkere gerechten, warm en snel bezorgd. Aanrader

Heleen van der Willigen
20 agosto 2023

Altijd van goede kwaliteit en vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcello
20 agosto 2023
Mariam
20 agosto 2023

Hele lekkere sushi. Top service.

Kim
20 agosto 2023

Heel fijn dat de allergenen zo goed staan aangegeven. De avocado maki was echt heel goed

Jo
19 agosto 2023

Lekker zoals altijd. Als ik alleen aangeef dat ik graag 20:00 uur het eten wil (als ik om 18:00 bestel) verwacht ik wel dat het er is, en niet pas om 20:35.. Beetje jammer, ook geen excuses of belletje gehad.

Hazel
18 agosto 2023

Net als altijd …heerlijk sushi!

H. Tang
17 agosto 2023

Zalm was veel te gaar, rijst, unagi sushirol wel smaakt goed.

Kitty
16 agosto 2023

Was voor ons eerste keer eten bestellen bij Sushi Break Ik zelf had voor the Sushi Break snack box gekozen, want ben niet echt fan van sushi. Was blij dat jullie ook deze keuze in jullie menu hebben. Mijn dochter had wel voor crunzy sushi rollen gekozen en heeft er heerlijk van gegeten. Gaan zeker nog een keer bestellen. Eten was er binnen 45 min , vriendelijk bezorgen

Avanti
15 agosto 2023

Keurig en stipt op tijd geleverd, en goede kwaliteit

Anoniem
12 agosto 2023

Ik blijf me verbazen over de altijd super snelle bezorging. Top! Sushi was weer fantastisch, zoals altijd.

Ingrid Tas
12 agosto 2023

Prima goed 👍

Renske
12 agosto 2023

Sushi was heerlijk. Helaas zat er deze keer geen sojasaus bij.

K.
8 agosto 2023

17.25 besteld, verwacht 18.15 ( zoals bij bestelling werd aangegeven) maar helaas pas 18.50 gearriveerd. Kleine kinderen en bezoek hadden honger. :(

martine vlietland
8 agosto 2023

sushi was weer goddelijk zoals altijd, op tijd bezorgd en het zag er mooi en feestelijk uit

Peggy
5 agosto 2023

Iedere keer weer een sensatie: het eten en de bezorging. Sushi Break is aan te bevelen!

Danny
5 agosto 2023
Een vaste klant!!
2 agosto 2023

Heerlijle Poke bow en Sushi!! Altijd supervers en zeer smakelijk! Vriendelijke medewerkers en bezorster. Zeker een aanrader!

Bianca
30 julho 2023

Aangenaam verrast. Beste sushi in tijden. Bezorging binnen 40 minuten en alles heel aangekomen. Prima.

Avanti Aviation
29 julho 2023

Stipt op tijd bezorgd en een zeer vriendelijke medewerker. Kwaliteit van het eten was ook super

Scent the Brand
28 julho 2023
Sofya
28 julho 2023
Susanne
26 julho 2023

Heerlijke sushi, alleen jammer dat de saus bij de Poke-bowl was vergeten. En ik begrijp niet helemaal als je aankruist dat je geen gember, wasabi en stokjes wilt (in verband met verspilling, top- idee natuurlijk) dat je het er toch bij krijgt. De gratis sushi (was een actie denk ik) was heerlijk. Al met al, we gaan zeker vaker bestellen!

Dick Vlieger
17 julho 2023

De bezorging was slordig omdat de bakken waren gekanteld en er voor onze bestelling een warme maaltijd op de sushi heeft gestaan. Hierdoor voelden 2 van 3 bakken warm aan, wat de kwaliteit van de vis doet afnemen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

AH
17 julho 2023

Was weer heerlijk! Redelijk op tijd geleverd dit keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Krista
16 julho 2023
Anoniem
16 julho 2023

Super snelle bezorging. Eten was heerlijk!

Liesbeth
15 julho 2023

Lekkere sushi, snel geleverd!

Kim
14 julho 2023

Lekkere verse sushi en aardig personeel. Ga hier zeker vaker bestellen !

Sandra Cats
12 julho 2023
Marco van der Voort
11 julho 2023

Als gewend, altijd goed

Simone
11 julho 2023
Fleur
10 julho 2023

Heerlijke sushi en optijd bezorgd!

Jet
9 julho 2023

De beste sushi die ik tot nu toe heb gegeten. Echt heerlijk, vers!

Chantal
8 julho 2023

Ik mis de alleen weer saus bij de gyoza en ebi tempura

S.Elkan
3 julho 2023

Wij bestellen vaker, zeer netjes en lekker. ga zo door!

S
2 julho 2023

Heerlijk eten en bezorging ook helemaal prima 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
30 junho 2023
Tegels en laminaat
30 junho 2023

Heerlijk van smaak, lekker vers en snel geleverd. Top!

Mw. Elisabeth van Welbergen
25 junho 2023

Fantastisch, wij wonen dichtbij maar na 9 minuten al bezorgd en weer zo overtreffelijk lekker!!! Voor mij de beste Sushizaak in Hoofddorp. Chapeau

E
25 junho 2023

prima sushi, wel duur

Wendy
23 junho 2023

We hebben genoten! En super snel!

Nicolette maas
22 junho 2023

We hebben eigenlijk nooit problemen en bestellen best regelmatig eten bij jullie. Alleen we hadden nu een gerecht wat niet helemaal goed was. Dit ging om teppan yaki beef die was echt te doorbakken. Misschien voor de volgende een verbeterpunt. Voor de rest alles en altijd super.

Michael
21 junho 2023

Snel en Lekker!!!

Gorkem
17 junho 2023

Very delicious as always.Thank you.

Krys
17 junho 2023

Eten was heerlijk en vers. Bezorger was op tijd dus zeker voor herhaling vatbaar!

Ramona
14 junho 2023
Karin
12 junho 2023

snel bezorgd en lekker. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
10 junho 2023
Marco van der Voort
7 junho 2023

Perfect met een hoofdletter P

Ilse
7 junho 2023

Was weer heerlijk en mooi op tijd.

Audrey
4 junho 2023

Eerste keer bij jullie besteld. Omg ik ben verrast. Snelle service en de sushi was heerlijk :) heb genoten. Jullie hebben een klant erbij!

Anoniem
29 maio 2023

Ondanks dat ik had aangegeven dat ik geen gember er wasabi wilde, zat het er toch bij. Ook 3x eetstokjes, waar het normaal maar 2 sets zijn. Een overijverige medewerker waarschijnlijk ;-) Kwaliteit en bezorging waren, zoals altijd, perfect!

Sandra
27 maio 2023

Lekker en vers :-) Vlotte levering !

Celina
25 maio 2023

sushi was lekker, warme gerechten kwamen warm aan. snelle levering

Paul
25 maio 2023

Tepanyaki zalm besteld. Was erg lekker!

Matthijs
24 maio 2023
Hazel
22 maio 2023

Mega lekker en snel 🤩

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacco
20 maio 2023

Was weer heerlijk! De beste Sushi in Hoofddorp👍🏻

Anoniem
20 maio 2023
Samir
19 maio 2023

De kwaliteit was weer super, zoals altijd.

Van Den Broek
15 maio 2023

Zeer slechte ervaring. Ruim 1,5 uur op bestelling moeten wachten en was toen ook nog niet compleet, miste een grote box. Klantenservice hebben ze bij die bedrijf nooit van gehoord. Ik heb hier vaker besteld maar gisteren was de laatste keer. Met een begripvol vriendelijk woord van hun kant had dit misschien anders geweest.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lidia Erents
14 maio 2023

Mijn complimenten, het eten was weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Will
7 maio 2023

Erg lekker geweest, zeker nog een keer bestellen hier.

Marco van der Voort
6 maio 2023

Perfecte rijk gevulde poko bowl

T.Y.
4 maio 2023

Levering was netjes op tijd. Top klasse! Voor mij de beste shushi van Hoofddorp!

Nomi
4 maio 2023

Met een half uur bezorgd en super vers, heerlijk gegeten!

Anoniem
1 maio 2023
Peggy Wielandt
1 maio 2023

Mijn bestelling is wederom perfekt op tijd bezorgd! En het eten was vers en zo heerlijk! Aanbevelingswaardig!

sanne shine
29 abril 2023
C
25 abril 2023

heerlijk gegeten. snelle en vriendelijke bezorging.

Vincent
23 abril 2023

Was weer heerlijk en weer keurig op tijd!

Kristine
21 abril 2023

Mijn favoriete sushi 🍣

marina
21 abril 2023

Besteld voor bezorging om 18.15. Ik ben toen gebeld met de vraag of het goed was indien het om 18.30 bezorgd kon worden en dat was uiteraard geen probleem voor ons. Helaas werd het uiteindelijk pas om 18.50 bezorgd. Kwaliteit was wel weer perfect!

Saloua
19 abril 2023

Was weer heerlijk!

Vincent
16 abril 2023

Was weer heerlijk en keurig op tijd.

Anita pas
14 abril 2023

Heel goed

Edith
14 abril 2023

Prima kwaliteit en op tijd bezorgd. Persoonlijk zou ik in de kleinere boxen wat meer gevarieerd willen zien. Nu had ik de zalm en dat was veel van hetzelfde.

Kristine
14 abril 2023
Gijs
13 abril 2023
Anoniem
6 abril 2023
R
5 abril 2023

De bestelling was er heel snel na even gebeld te hebben dat ik wat haast had. Het verbaasde me hoe snel de bestelling er was. En de kwaliteit was nog steeds top! Dank je voor deze service!

Pavel
31 março 2023
Jacco de Koning
30 março 2023

Was top.

Laura van de Vijver
29 março 2023

Echt de aller lekkerste en verse sushi in town! super snelle service 😋 elke keer weer!

Anoniem
27 março 2023
Frank
25 março 2023
Marco
24 março 2023

Voor het eerste bij Sushi Break besteld en dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Het was heerlijk en ik heb ervan genoten. Een aanrader voor iedereen die van lekkere sushi houdt.

Anoniem
22 março 2023
Danny
18 março 2023

Was weer top!!

Patrizia
18 março 2023
Jianwen Chen
16 março 2023

Good Taste!

Aalsmeer
15 março 2023
Sjoerd
15 março 2023

Voor ons blijft dit hét adres in Hoofddorp voor Sushi. Altijd vers en lekker en snel bezorgd.

Paula Van Den Broek
13 março 2023

Sushi kwam half uur te laat. Ik had het ruim een uur voor de afgesproken bezorgtijd besteld. Ik werd niet op de hoogte gehouden. Ik heb gebeld en meisje aan de telefoon zei sorry. Ik zei dat ik een gepaste vergoeding wilde maar heb hier niets meer van gehoord. Deze keer dus een slechte ervaring….,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cynthia el Hamdani
12 março 2023
Nancy
10 março 2023

Super lekker, diverse sushi bestellingen gehad en ook in Amsterdam zuid en daar is zogenaamd alles oké maar heb hier echt lekkerder van gegeten dus lijkt mij een pluim👌

Burcak
10 março 2023

Inmiddels vaste klant lekkerste sushi

Pavel
10 março 2023
Annelies
6 março 2023

We hadden een supermooie sushibox. De smaak was goed. De vis superzacht en lekker vers.

Anoniem
5 março 2023
Schaasberg
3 março 2023

Gewoon goed en lekker, en snel

Bernadett
1 março 2023

Levering op tijd, heerlijk sushi!

Hacco
28 fevereiro 2023

Heerlijk en goede service!

Celina
27 fevereiro 2023

sushi was lekker, hapjes waren nog warm. levering was ook snel. in 1 woord TOP!

Marco van der Voort
25 fevereiro 2023
Gaspersz
25 fevereiro 2023

Alles was echt heerlijk en vers. Vind alleen dat ze steeds te weinig dressing op de bowl zetten, ik had extra saus gevraagd en die kreeg ik maar volgens mij zat er helemaal geen saus op de bowl. Want was erg droog

Vincent
25 fevereiro 2023

Was weer lekker!!

Ilse
20 fevereiro 2023

Weer heerlijk! En mooi op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
19 fevereiro 2023

Keurig op de aangevraagde tijd stond de bezorger voor de deur. Sushi was weer heerlijk als altijd!

Kris
18 fevereiro 2023

Het beste sushi van Hoofddorp

Mindy
18 fevereiro 2023

Heerlijk gegeten en precies op tijd!!! We gaan de volgende keer zeker weer bij jullie bestellen!

Hazel
15 fevereiro 2023

Fantastisch! Lekker en snel bezorgd

Stein
14 fevereiro 2023
Pavel
14 fevereiro 2023

As always - fresh and tasty! Thank you 😀

Shima
13 fevereiro 2023

Voor het eerst besteld bij jullie en jullie zijn onze nieuwe favoriet! Het was echt heerlijk!! Ga aub zo door!

Mien
13 fevereiro 2023

Hot rice bowl en sushi besteld. Weer genoten! x Dankjewel

Vera
13 fevereiro 2023

Al meerdere keren besteld! Snel bezorgd en ook ophalen is makkelijk hier. Ik raad het zeker aan hier te bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniël
10 fevereiro 2023

1,5 uur gewacht, maar eten was super.

Hoofddorpse sushi fan
8 fevereiro 2023

Prima prijs kwaliteit verhouding, sushi was vers. Bezorging was snel en uiterst beleefd.

H McMillan
5 fevereiro 2023

90 minuten is veels te lang voor bezorging. Kroketten waren koud, sushi was prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nathalie
2 fevereiro 2023

Eten is super goed en altijd op tijd! Fantastisch gegeten

James
30 janeiro 2023

Lekker en snel bezorgd, zal volgende keer minder bestellen, was teveel voor mij doen. Beef bowl was lekker.

Ilona
30 janeiro 2023

De lekkerste Sushi die we ooit gegeten hebben. Leuke en verrassende combinaties en mega Snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karen
29 janeiro 2023

Weer heerlijk genoten van verse, smaakvolle sushi!

Mevr. Fonkert
29 janeiro 2023

Eten was perfect. Super vers. Bezorging half uur te laat

Ilse
29 janeiro 2023

De bestelling kwam helaas een stuk later waardoor de gebakken garnalen en loempia’s koud en slap/zacht waren. Totaal niet wat ik van sushi break gewend ben. De sushi en sashimi waren daarentegen weer super goed.

A.P
27 janeiro 2023
Stein
26 janeiro 2023

Sushi zeker lekker helaas was het drinken niet meegeleverd jammer

Mo
24 janeiro 2023
Jianwen Chen
23 janeiro 2023

Fast delivery and fresh food!

Nickay Kuijpers
23 janeiro 2023

Lekkere verse sushi, goeie verhoudingen, erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Samantha
22 janeiro 2023

Het eten was koud en echt niet lekker. Een uur moeten wachten op een flinke teleurstelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Oomen
21 janeiro 2023

Wij vinden dit de allerlekkerste verse Sushi! Aanrader!

Stein
19 janeiro 2023
Katja van Trigt
19 janeiro 2023

The best sushi break ever. Thank you

Romkes
18 janeiro 2023

Fantastisch als altijd

C.
16 janeiro 2023

sushi was super lekker ! warme hapjes waren nog warm. hadden een geplande bezorging en was optijd 😁👍🏼

Pavel
16 janeiro 2023
H
16 janeiro 2023

Eten was koud, normaal is het niet zo. Heel jammer. Hot rice bowl had minder in dan eerder bestellingen ook. Smaak was goed en 1 uur bezorgtijd is wel te verwachten op een zondag dus geen groot probleem.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caroline
15 janeiro 2023

Het was weer fantastisch!! Zo vers weer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert Zweerus
15 janeiro 2023

Het is altijd weer een feest als shusi break is geweest :-)

K
9 janeiro 2023
Jacques
9 janeiro 2023

Prima eten en keurig op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vincent
8 janeiro 2023

Was weer heerlijk!

Marijke Herweijer
6 janeiro 2023

Op tijd bezorgd en heerlijke sushi. Ik bestel hier al sinds 2021 altijd goed.

Anoniem
6 janeiro 2023
Michel
5 janeiro 2023
Amy
2 janeiro 2023

Altijd heerlijk vers!! Misschien leuk en lekker om iets met philadelphia te doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Merel
2 janeiro 2023

Het was weer heerlijk. Zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ibtissam
1 janeiro 2022

Lekkere verse sushi! 😍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arina
1 janeiro 2022
Merel
31 dezembro 2022

Beste sushi van hoofddorp!

Monique E
31 dezembro 2022

Voor mij is SushiBreak de beste! Altijd kwaliteit en goede service!! Aanrader!

Shuly Bakker -Tjen
31 dezembro 2022

Altijd vers. De sushi's zijn altijd erg smaakvol en lekker. Goede en snelle bezorging. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en tot gauw!

Alejandra Pinzon
30 dezembro 2022

Super lekker :)

Marieke
30 dezembro 2022

Heerlijke verse sushi!

Nancy
29 dezembro 2022

Heerlijke sushi!! Echt genieten iedere keer💞

Ole schaasberg
26 dezembro 2022
Anoniem
26 dezembro 2022
MvZ
25 dezembro 2022

Heerlijk vers en stevig.

Liesbeth
21 dezembro 2022
Annemieke
18 dezembro 2022

Meestal nemen we sushi maar omdat er een aanbieding was voor de pokebowls namen we die dit keer (tonijn en unagi). Deze waren ze ook zeer smakelijk

Anoniem
17 dezembro 2022
Miranda
17 dezembro 2022

Compliment voor zowel kwaliteit als de bezorging

Rachid
16 dezembro 2022

De allerbeste!

Renske
16 dezembro 2022

Nog steeds heerlijke sushi en snel bezorgd. Maar deze keer vond ik de tonijn minder lekker, vandaar dus maar 4 stereen ipv de gebruikelijke 5.

Joran
15 dezembro 2022

Helemaal top

Ilse
14 dezembro 2022

Mooi op tijd en weer heerlijk! De nieuwe rollen zijn ook erg lekker.

Rachid
12 dezembro 2022

De allerbeste sushi zaak! Alles klopt hier, enige wat jammer is, is dat ze geen restaurant hebben waar je binnen kunt eten, anders kwam ik elke dag langs. :)

Rachid
12 dezembro 2022

De beste, van heel Nederland durf ik bijna te zeggen, ik heb bij tig plekken sushi gegeten, maar hier klopt alles, lekker vers, ruikt en smaakt gewoon fris. Alles is gewoon vers nogmaals! Bestel hier zeker paar keer per week. Mijn buren en vrienden zijn ook overtuigd, geef het een kans, je zult niet teleurgesteld raken!

Stephan
11 dezembro 2022

Was weer heerlijk, snelle bezorging en goed warm nog (Hot Rice Bowl) Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nathalie
11 dezembro 2022

Heerlijk en super service

Jackie
6 dezembro 2022

Helaas meer dan 45min te laat.... (als je niet om 12.15 kan leveren doe het ook niet). De bestelling toen we die kregen was erg lekker! maar erg jammer dat het zo laat was

Marianne
4 dezembro 2022

Echt lekker, precies op tijd bezorgd en ik kon het dag eerder al opgeven, wat praktischer voor mij was. Heel tevreden.

Natasja
4 dezembro 2022

Alles super lekker! Verbeterpunt is om de vegetarische sushi apart te verpakken. Andere sushi restaurants doen dat automatisch, maar blijkbaar moet ik het bij jullie bij de bestelling aangeven?

Roos
1 dezembro 2022

Zoals altijd! Heeerlijk! Top sushi!

Anoniem
1 dezembro 2022
Nina
25 novembro 2022

Meer soft shell rolls zouden worden gewaardeerd :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

VW
15 novembro 2022

Na zoveel bestellingen, nog steeds een zeer tevreden klant! De sushi is AMAZING en de bezorging is ontzettend snel. Dank weer!

Schaasberg
13 novembro 2022

Alles goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hazel
12 novembro 2022

Dag ervoor besteld voor een grote groep. Bezorgd precies op tijd! Perfect! En Heerlijk

Pilet
12 novembro 2022

Altijd heerlijk eten, snelle en vriendelijke service. Een aanrader

Julia
9 novembro 2022
monique van kessel
7 novembro 2022

Snel en echt vers bereid, zalig gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacco
7 novembro 2022

Was echt heerlijk!

SB
4 novembro 2022

Lekkere verse sushi! Echt een aanrader voor de echte sushi liefhebbers!

Renske
4 novembro 2022
Anoniem
3 novembro 2022

Super super super snelle bezorging! Top! Eten als altijd weer overheerlijk.

J.M de Mol
30 outubro 2022

Hier valt niets te verbeteren !

Koos Oomen
29 outubro 2022

Was weer heerlijk, jproeft dat alles echt vers gemaakt word. Bezorging goed op tijd en vriendlijk.

Schaasberg
29 outubro 2022

Afspraak. 17.00. Bezorger was. 16.35 al. Aanwezig. Jammer.

Shuly en Marleen
28 outubro 2022

We hebben weer heerlijke verse sushi gegeten,onze lunch op vrijdag!

steev
28 outubro 2022
Wendy
26 outubro 2022

We hebben heerlijk gesmuld van de sushi. Was erg lekker, we gaan zeker nog een keer bestellen.

Cynthia el Hamdani
26 outubro 2022
Mo Ben
26 outubro 2022
Zeitler
25 outubro 2022

De bowlde was relatief flauw van smaak en de sla in de bowls niet passend, jammer. Kwaliteit niet in verhouding met de sushi welke we normaal hebben.

Jij
23 outubro 2022

Het was weer erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lidia Erents
22 outubro 2022

Heerlijk gegeten!

Nathalie
21 outubro 2022

Zalig en super service

Yolanda Schuitemaker
19 outubro 2022

Echt sushi zoals het hoort!! Heel erg vers, de rijst was nog lauw warm zoals het echt het lekkerst is! Best sushi in de omgeving!

Arina
19 outubro 2022
Elnaz
19 outubro 2022

Lekkerste hot bowls 🙌🏼

S
18 outubro 2022
Jianwen Chen
13 outubro 2022

Rice quantity is pretty less this time and the rice is too wet.

Yoko
12 outubro 2022

Super kwaliteit, onwijs lekkere sushi. Nu reeds 2x besteld en is zeker niet de laatste keer. Bezorging was ook precies wat je ervan mag verwachten. Dikke 10 voor alles.

Ellis van Lunteren
9 outubro 2022

Op zich prima sushi maar helaas wel warm dat doet af aan de smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mick
9 outubro 2022

Eén woord: Fantastisch Ik haal hier bijna elke dag m'n eten!

Hamdani
8 outubro 2022
Nienke
7 outubro 2022
janine
3 outubro 2022

De bezorging was prima en op tijd, kwaliteit heerlijk! jammer dat de levering zonder stokjes, sojasaus en wasabi is geleverd. hiervoor gelijk gebeld en kenbaar gemaakt; top gereageerd!! Wij hadden zelf nog stokjes en soja gelukkig.

Floor
29 setembro 2022

Zoals altijd heerlijk en zelfs de moeite genomen om het met een korte tussenpoos in twee keer te brengen. Kwam goed uit!

Anoniem
29 setembro 2022
Jianwen Chen
28 setembro 2022

Very good quality, fresh and tasty!

Patrizia
24 setembro 2022
Ilse
18 setembro 2022

Weer erg lekker en mooi op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arina
18 setembro 2022
Vincent
18 setembro 2022

Voor het eerst besteld, keurig op tijd, netjes verpakt en het was heerlijk.

Joran
17 setembro 2022

Top, zoals altijd

Van Vliet
17 setembro 2022

Echt een top sushi tent!! Bezorging tot nu toe ook altijd op tijd. Goeie acties ook waardoor wij ook steeds blijven bestellen :)

Anoniem
17 setembro 2022

Super lekker! Voor het eerst besteld, maar ik zal vaker een bestelling plaatsen

Anna
16 setembro 2022

Bezorging was super snel en er stond een vriendelijke bezorger aan de deur. Sushi was alleen helaas matig. Het was meer een homp rijst dan dat je de smaken echt apart van elkaar proeft. Dat was jammer.

Karin
16 setembro 2022
Ted
15 setembro 2022

Qua snelheid had flying sushi ook prima als naam gepast, hele rappe bezorging! Kwaliteit was erg goed! Tijd geleden dat ik goede sushi heb mogen eten.

Yolanda
14 setembro 2022

Was weer prima

Patrizia
13 setembro 2022
Janine
12 setembro 2022

Top & heerlijk !!

Lisanne
12 setembro 2022

Snel, lekker gegeten en gratis roll erbij! Top!

Tessa Nierop
12 setembro 2022

Nu 3 keer sushi besteld en iedere keer was het top! Helemaal vers gemaakt, goed van formaat, echt een aanrader. Ik bestel nergens anders sushi meer dan hier! Bestellingen waren ook nog is allemaal in het weekend, maar dat maakte voor het maken of de bezorging geen verschil! Heel erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danny
10 setembro 2022
Danique Brinkmans
9 setembro 2022
Frank
4 setembro 2022
Wendy
4 setembro 2022
Eric
4 setembro 2022

Erg lekker hoor!

Anne
2 setembro 2022

Snel bezorgd, heerlijk van smaak

Gorkem
2 setembro 2022

Lekker als altijd.Bedankt.

McMillan
31 agosto 2022

Iets minder teriyaki saus dan normaal op de hot rice bowl. Sushi was wel heerlijk

Jasper
31 agosto 2022

Snel bezorgd, vriendelijk en de lekkerste sushi van de regio

Anoniem
30 agosto 2022
Samantha
26 agosto 2022

De bezorging duurde een uur en een kwartier. De gyozas waren inmiddels helemaal niet warm meer. Voor de rest was alles top.

RG
25 agosto 2022

Ik bestel altijd hier. Na verschillende sushi bezorgrestaurants geprobeerd te hebben, was dit de beste. Heerlijke pokebowls! Ik bestel nooit meer ergens anders! De mensen zijn ook super vriendelijk.

ilona blijleven
24 agosto 2022

Top service en absoluut de lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb. Gevarieerde combinaties zorgen voor goede smaak sensatie. Service en bezorging beide ook top geregeld!!!

Anoniem
24 agosto 2022
Jente
19 agosto 2022

Heerlijk

Angelique
16 agosto 2022

Wederom heerlijk en supersnel bezorgd

Wendy Ma
16 agosto 2022
Joran
12 agosto 2022

Heerlijk, zoals altijd. Beste sushi in hoofddorp!

VW
9 agosto 2022

Fenomenaal, zoals altijd!

Ilse
5 agosto 2022

Weer top! Teppanyaki beef ook erg lekker.

Arina
5 agosto 2022
Sylvana D.
4 agosto 2022

Altijd super goed!

Bernadett
1 agosto 2022

Makkelijk bestellen, op-tijd leveren, lekker eten. Elke keer. Bedankt!

Yolanda Schuitemaker
1 agosto 2022

Heerlijk ho! Volgende keer de zalm proberen :-)

Anoniem
1 agosto 2022
Frank Klous
30 julho 2022
  • <